Leden

     
Naam: Adrie van Bergen  
Geboortejaar:    
Lid sinds:    
Biografie:  
Camera:    
Foto's: Portfolio Adrie van Bergen  
Website:    
     
     
Naam: Annie Segeren  
Geboortejaar: 1955  
Lid sinds: 2007  
Biografie: Vanaf mijn 17e heb ik altijd een fotocamera gehad, dus al veel foto's gemaakt, vroeger alleen op vakantie. Nu ik op de fotoclub zit, ben ik gerichter gaan fotograferen. Mijn voorkeur gaat uit naar natuur en portretfotografie.
Camera: Nikon D 90  
Foto's: Portfolio Annie Segeren  
Website: Bovenendje  
     
Naam: Connie Zijlmans  
Geboortejaar: 1960  
Lid sinds: 2011  
Biografie: Fotografie heeft al lange tijd mijn interesse gehad, wist echter niet hoe dit zelf te kunnen met mijn camera. Ik probeerde maar wat uit en op goed geluk :) per 1 januari 2011 heb ik mij aangesloten bij fotogroep perspectief om meer te weten te komen van het hoe en waarom en hoe alles zelf onder controle te krijgen. het maken van foto"s van dieren en kinderen hebben tot nu toe mijn voorkeur.
Camera: Canon 1000 D  
Foto's: Portfolio Connie Zijlmans  
Website: n.v.t.  
     
     
Naam: Eke van der Zee  
Geboortejaar:    
Lid sinds: 2020  
Biografie:    
Camera:    
Foto's:    
Website:    
     

Naam:

Frans Jan Wagemakers  

Geboortejaar:

1968  

Lid sinds:

2012  

Biografie:

Ik ben al jaren aan het fotograferen maar sinds 2008 serieus. Ooit begonnen met APS en de eerste generatie digitale camera werd het pas interessant met de digitale spiegelreflexcamera. Mijn interessegebieden zijn landschappen, natuur en abstract maar mijn grote passie ligt bij modelfotografie. Ik probeer zaken zo te belichten dat het ver van de geijkte plaatjes af ligt. Ik ben geen al te grote photoshopper, ik tracht sfeer op te slaan op het moment dat ik de foto maak. Verder heb ik een kleine studio, maar ben liever buiten bezig in een mooie ambiance. Ik ben een aantal jaren lid geweest van Dinasa en heb wat cursussen gevolgd bij professionele fotografen.

 

Camera: 

Nikon D40X  

Foto's:

Portfolio Frans Jan Wagemakers

 

Website:

Newborn Models  
     
Naam: Ger van Duuren  
Geboortejaar: 1948  
Lid sinds: 2011  
Biografie:

Tot en met 31 december 2011 ben ik als docent werkzaam geweest, en geniet vanaf 1 januari 2012 van de V.U.T. Omdat ik toch altijd belangstelling heb gehad voor fotografie, heb ik mij aangesloten bij Fotogroep Perspectief. Enerzijds om mij kwalitatief beter te kunnen ontwikkelen en anderzijds vanwege een goede invulling van de vrije tijd. Ook de bestuurlijke aspecten spreken mij aan, en ben daarom kort nadat ik lid werd gekozen tot bestuurslid. Binnen het Bestuur treed ik op als secretaris. Naast de hobby fotografie, ben ik ook een wielerliefhebber en pak van tijd tot tijd de racefiets om mij goed in conditie te houden. Voordat ik lid werd van FGP nam ik foto’s met een Konica Minolta Dimage Z2. Een prettige eenvoudige digitale camera.

Camera: Nikon D90  
Foto's: Portfolio Ger van Duuren  
Website: n.v.t.  
     
Naam: Gerrie Polak  
Geboortejaar: 1953  
Lid sinds: 2011  
Biografie: Fotograferen leek mij erg interessant , maar ik kon er niks van. Om kennis op te doen ben ik naar H19 gegaan en heb daar 3 jaar lang een cursus fotografie gehad van Tom van Limpt en Luciana Caputo, daar heb ik veel geleerd. Toen vond ik het tijd om lid te worden van een fotogroep en ben terecht gekomen bij Fotogroep Perspectief.Mijn interesse gaat voor al uit naar portret en bloemen.
Camera:    
Foto's: Portfolio Gerry Polak  
Website:    
     
     
Naam: Henk van den Bemt  
Geboortejaar:    
Lid sinds:    
Biografie:  
Camera:    
Foto's: Portfolio Henk van de Bemt  
Website:    
     
Naam: Henk van Gageldonk  
Geboortejaar:    
Lid sinds: 2022  
Biografie:    
Camera:    
Foto's    
Website    
   
Naam: Jan Groot  
Geboortejaar: 1949  
Lid sinds: 2023  
Biografie:    
Camera:    
Foto's    
Website    
     
Naam: Joop van Boxel  
Geboortejaar:    
Lid sinds:    
Biografie:  
Camera:    
Foto's: Portfolio Joop van Boxel  
Website:    
     
Naam: Kees van Gageldonk  
Geboortejaar: 1959  
Lid sinds: 2009  
Biografie: Fotografie is mij met de paplepel ingegeven door mijn vader en ben op dat gebied al sinds ongeveer 15 jarige leeftijd actief. In het begin uiteraard analoog met de Pentax ME. In de periode dat onze kinderen klein waren stond fotografie op een laag pitje. Natuurlijk maakte ik wel familiekiekjes, maar aan het echte werk kwam ik in die tijd niet toe. In 2004 heb ik mijn eerste digitale (compact)camera aangeschaft (Konica/Minolta Dimage Z2) en daarmee begon het bloed toch echt weer te kriebelen. Uiteindelijk wil je meer en heb in 2008 de Nikon D80 gekocht. In 2009 ben ik lid geworden van FGP en van daaruit steeds verder actief geworden op fotografiegebied. Bij een fotoclub steek je echt ontzettend veel op en overleg je over diverse technieken. Langzaamaan heb ik mijn apparatuur uitgebreid met een aantal lenzen en begin dit jaar heb ik een Nikon D7000 body erbij gekocht. Beide toestellen gebruik ik door elkaar heen, al is het alleen maar om niet te vaak van lens te hoeven wisselen. Mijn interessegebieden: alles wat ik mooi vind. Architectuur, landschap, natuur, macro, portret, avond- en nachtfotografie.
Camera: Nikon D80 en Nikon D7000  
Foto's: Portfolio Kees van Gageldonk  
Website:    
     
Naam: Kees van Gils  
Geboortejaar: 1952  
Lid sinds: 2006 (Oprichting)  
Biografie:

Fotograferen heeft me altijd al geboeid, na een vakantie met mede oprichter Henk Heijne heeft hij me overgehaald in 2002 om bij de fotoclub te komen wat mij direct goed beviel en mijn interesse in fotografie alleen maar versterkte.

De eerste twee jaar fotografeerde ik nog met een compact camera (Canon Ixus v3), daarna kon ik mijn eerste spiegelreflex in 2005 tweede hands aanschaffen en wel een  olympus e10, die na een ongelukkige val uit mijn rugzak in 2007 vervangen is  door de canon 30d waar ik tot maart 2013 met alle tevredenheid mee fotografeerde.

Momenteel heb ik de Canon 6d een full frame camera waar ik zeer tevreden mee ben. Ik heb betreft fotografie nog geen speciale interesse ik fotografeer heel divers. Alhoewel mij tijdens vakantiea reis en urbanfotografie enorm kan interesseren. Tevens zit ik binnen de club bij de expositiecommissie waar ik met meerdere leden de jaarlijkse expositie mede organiseer, ook probeer ik tijdens de clubavonden mede de foto’s te bespreken en een ieder gezamenlijk naar een hoger niveau te helpen.

Camera: Canon 6D  
Foto's: Portfolio Kees van Gils  
Website:    
     
Naam: Kees Horrevoets  
Geboortejaar:    
Lid sinds: 2016  
Biografie:    
Camera:    
Foto's:    
Website:    
     
Naam: Marijke de Haze  
Geboortejaar: 1958  
Lid sinds: 2015  
Biografie:

Door mijn twee honden is mijn interesse gewekt in de fotografie.
Dit was in 2007. Eerst begonnen met de compact camera van mijn man, maar in 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. De D80 van Nikon. Ik heb twee workshops gevolgd bij Bonnie van de Born om de basis begrippen te leren.

Toch werd er nog veel op de automatische piloot gefotografeerd.
Dat veranderde toen ik 3 jaar geleden een macrolens kocht, de Tamron 90 mm. Er ging een wereld voor me open en had al gauw in de gaten dat hier mijn interesse lag.

Ik hou er van om in de natuur rond te lopen of languit in het gras te liggen om de bloempjes en beestjes te fotograferen. Ik geef graag een creatieve draai aan mijn foto's, door te spelen met de belichting of  door de begroeiing heen te fotograferen om een bepaald effect te krijgen.

Intussen is de D80 ingeleverd voor een Nikon D7000 en de Tamron voor een Nikon 105 mm macrolens. Sinds een aantal maanden ben ik ook in het bezit van een Lensbaby en als je creatief wilt fotograferen, dan kun je
met dit lensje je lol op. Weer een nieuwe uitdaging dus. 

 MarijkedeHaze
Camera: Nikon D7000  
Foto's: Portfolio Marijke de Haze  
Website: n.v.t.  
     
Naam: Peter Moerkens  
Geboortejaar: 1968  
Lid sinds: 2006 (Oprichting)  
Biografie: Op de lagere school heb ik via een oom kennis gemaakt met fotografie. Hij was freelancer en ik begon met een Pentax camera en mocht de foto's in de donkere kamer ontwikkelen en afdrukken. Het bleef voornamelijk bij vakantiefoto's tot ik in Wagenberg lid werd van Dinasa. Ben toen anders naar foto's gaan kijken en dat beïnvloedde ook de manier van fotograferen. In 2005 heb ik samen met enkele anderen Fotogroep Perspectief opgericht en was tot 2011 penningmeester. Sinds enkele jaren fotografeer ik met een Canon EOS350D, wat tot enkele prijswinnende foto's heeft geleid. Ook bewerking met Photoshop vind ik erg leuk, maar voor alles geldt: Alles kost tijd.
Camera: Canon EOS 350D  
Foto's: Portfolio Peter Moerkens  
Website: n.v.t.  
     
Naam: Regina Marijnissen  
Geboortejaar:    
Lid sinds: 2019  
Biografie:    
Camera:    
Foto's:    
Website:    
Naam: René Brandwijk  
Geboortejaar: 1961  
Lid sinds: 2023  
Biografie:    
Camera:    
Foto's:    
Website: