Gratis voorlichtingsavond voor beginnende fotografen

Dinsdagavond 15 maart gebouw Concordia Hooge Zwaluwe

Fotogroep Perspectief bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast een aantal andere activiteiten later dit jaar die grotendeels in het teken staan van de in Made geboren schilder Godfried Schalcken, organiseren wij op dinsdag 15 maart a.s. om 19:30 uur een avond waarin allereerst door middel van een presentatie op een heldere wijze een aantal basisbegrippen uit de fotografie (zoals ISO-waarde, sluitertijd en diafragma en hun onderlinge relatie) worden toegelicht. Ook is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De avond is bedoeld voor leden van de fotoclub en voor belangstellende niet-leden.

In het tweede deel van de avond kun je van meer ervaren fotografen een toelichting krijgen op de werking van je camera. Dit is vooral ook interessant voor degenen die wel een moderne camera met allerlei mogelijkheden hebben, maar die daar in de dagelijkse praktijk eigenlijk geen gebruik van maken. Neem daarom vooral je camera mee!

Het adres is: gebouw Concordia, Raadhuisstraat 37, 4927 AM Hooge Zwaluwe en de toegang is gratis! Noteer het alvast in je agenda en meld je aan via de contactmogelijkheid op onze website http://www.fotogroepperspectief.nl/ wanneer je zeker wilt zijn van een plekje!