Enige tijd geleden hebben wij, de leden van Fotogroep Perspectief, ons bezig gehouden met Table Top fotografie. En wat mag dat wel zijn? Wel, dat betreft het fotograferen van redelijk kleine zaken in een soort van mini studio. De genoemde onderwerpen staan dan geheel vrij in beeld, waarbij achtergrond en licht een heel bijzondere rol spelen.
Op deze wijze zijn heel wat onderwerpen op de gevoelige plaat vastgelegd: muzieknoten, lepels, vorken, taartversiering, dansende koffiebonen, een oud horloge, bijzondere stenen, theezeefjes, etcetera.

 

Dit spektakel leverde een dertigtal mooie foto’s op, waaruit één Foto van de Maand moest komen. De keuze was niet gemakkelijk, maar na een eerlijke strijd is uiteindelijk een foto van Marijke de Haze als winnaar uit de bus gekomen. Voorzien van een achtergrond die we kennen van haar stijl van fotograferen is Marijke erin geslaagd twee vorken en een lepel “tot leven” te wekken. Een heel aandoenlijk beeld.

Ook lid worden van onze gezellige fotogroep? Nieuwe leden (met én zonder ervaring) zijn van harte welkom; stuur voor informatie een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met de voorzitter: 06 15 39 22 49.
Het draait immers niet alleen om het fotograferen of bespreken van elkaars foto’s, maar ook om het sociale aspect. Gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. En ondertussen houden we ons natuurlijk ook met serieuze zaken bezig. Zo staat binnenkort weer ons jaarlijks evenement, de expositie in de Gummaruskerk in Wagenberg, op de planning. Gedurende het weekend van 1 en 2 oktober bent u van harte welkom in de kerk.