Na een onderbreking van twee jaar kon Fotogroep Perspectief weer haar jaarlijkse echte expositie houden in de kerk in Wagenberg. Mede dankzij de samenwerking met Stichting Behoud Gummaruskerk, die dit jaar schilderijen van de onlangs overleden voormalig huisarts Theo Litjens te koop aanbood. Maar ook dankzij Tuincentrum Sonneveld, dat evenals voorgaande jaren, diverse planten aanbood om de expositie kleurrijk aan te kleden.

 

Na een paar jaar is het altijd weer spannend hoe zo’n expositie gaat lopen. Dit jaar was er geen kermis en was ook het kunstweekend niet gepland. We moesten het dus puur hebben van de bezoekers die speciaal voor ons de deur uit zijn gegaan. We zijn u dankbaar voor uw bezoek. En dankzij die bezoekers mogen we de expositie zeer geslaagd noemen.

Zaterdag was er de professionele jurering waarbij een aantal van onze fotografen in de prijzen is gevallen: de 1e prijs in de categorie kleur ging naar Peter Moerkens en de 1e prijs in de categorie serie ging naar Marijke de Haze. Daarnaast was er de publieksprijs: iedere bezoeker kreeg de gelegenheid de drie mooiste/leukste foto’s aan te geven. Met de avondfoto van het Operagebouw in Valencia is Anny Segeren winnares geworden van de Publieksprijs.

Foto: Anny Segeren